Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Zemiakové placky plnené kuracím soté

Tieto placky budete milovať..

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 29.10.18

5 / 5 (6 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Mária Fiľakovská

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Zo zemiakov, múky a vajec pripravíme placky, podľa chuti osolíme, okoreníme a dochutíme cesnakom. Vyprážame na oleji z oboch strán.

  2. Krok 2.

    Kuracie prsia nakrájame na rezance, na oleji alebo masti spražíme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme kuracie mäso a z prudka opražíme. Neskôr osolíme, okoreníme karí korením a čiernym mletým korením, pridáme mrazenú zeleninu a chvíľu podusíme. Podľa potreby podlievame malým množstvom vody.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Bravčové s ryžou a vajíčkom
Kuracie plátky (stehná) so šunkou, údeným syrom a tatarkové zemiaky
Bábovka s tvarohom a marhuľou