Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Kurací rezeň plnený maslovým krémom

.

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 02.10.18

5 / 5 (7 hodnotení)
Príprava: 50 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: natashaskitchen

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Najskôr si pripravíme maslový krém. Zmäknuté maslo si dáme do misky. Pridáme k nemu nasekanú petržlenovú vňať, pretlačený cesnak, soľ, čierne mleté korenie, citrónovú šťavu a na hrubo nastrúhaný syr. Všetko to spolu poriadne rozmiešame. Pomocou lopátky alebo noža vytvarujeme maslo do kocky, dáme do fólie a na chvíľu vložíme do mrazáka.

  2. Krok 2.

    Kuracie prsia nakrájame na rezne, jemne naklepeme a z oboch strán osolíme a okoreníme. Na stred rezňa vložíme kocku pripraveného masla. Stočíme ho do kapsičky a upevníme ho špagátom alebo špáradlami aby nám maslo nevytieklo. Pripravené bochníčky obalíme v trojobale, čiže múka, rozšľahané vajce, strúhanka a vyprážame v rozohriatom oleji.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Bravčová panenka v schwardzvalskej šunke
Cesnakové parmezánové cestoviny s chrumkavým kuracím mäsom
Babičkine buchty