Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Jahňacie kotlety

.

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 24.09.18

5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 40 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: natashaskitchen

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    V miske si rozmiešame pretlačený cesnak s olivovým olejom, petržlenovou vňaťou, čili pastou, pridáme soľ, čierne mleté korenie a tymián. Zmes dôkladne rozmiešame.

  2. Krok 2.

    Jahňacie mäso (bok s rebrami) opláchneme, osušíme a narežeme na kotlety pekne pozdĺž okolo kostí. Vložíme do misy a každú kotletu z každej strany dôkladne potrieme pripravenou zmesou bylín a korenia. Zakryjeme a necháme v chladničke odležať aspoň 6 hodín.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Cuketové krokety so zemiakovou kašou
Tvarohové tyčinky
Marhuľové knedličky z tvarohového cesta