Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Hovädzí steak na červenom víne s hubami

.

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 23.09.18

4.67 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: natashaskitchen

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Hríby alebo šampióny nakrájame na plátky a cibuľu na drobno. V hlbšom hrnci roztopíme 2 PL masla, pridáme trocha olivového oleja a keď sa zapení vysypeme nakrájané huby. Orestujeme, keď sa z nich odparí voda pridáme cibuľu, chvíľu orestujeme, pridáme na drobno nasekaný cesnak, soľ, čierne mleté korenie a nasekaný tymián. Trocha ešte premiešame a preložíme na tanier alebo do inej nádoby.

  2. Krok 2.

    Mäso osolíme, okoreníme z oboch strán. Hrniec alebo panvicu utrieme papierovou utierkou. Rozpálime 2 PL masla, pár kvapiek olivového oleja a vložíme mäso. Pražíme ho 3 až 5 minút z každej strany. Keď je hotové vyberieme ho.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Výborný patizón
Šuhajdy z bielej čokolády
Makový závin