Kurací srnčí chrbát
Šťavnatý, voňavý a báječný srnčí chrbát z kuracieho mäsa. To musíte skúsiť..
Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku
Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 11.09.18
4.2 / 5 (10 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: receptneked
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 800 g Kuracie prsia
- 200 g Slanina (plátky slaniny)
- 150 g Syr (tvrdý na strúhanie)
- 1 štipka Soľ
- 1 štipka Čierne korenie mleté
- 3 PL Kyslá smotana
- 3 PL Múka hladká
- 2 KS Vajce
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Mäso nakrájame na kocky, osolíme, okoreníme a necháme trocha postať.
-
Krok 2.
Zmiešame kyslú smotanu s vajíčkami, múkou, soľou, petržlenovou vňaťou a cca 100 g nastrúhaným syrom. Pridáme mäso a spolu to dobre premiešame.