Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Kurací srnčí chrbát

Šťavnatý, voňavý a báječný srnčí chrbát z kuracieho mäsa. To musíte skúsiť..

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 11.09.18

4.2 / 5 (10 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: receptneked

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso nakrájame na kocky, osolíme, okoreníme a necháme trocha postať.

  2. Krok 2.

    Zmiešame kyslú smotanu s vajíčkami, múkou, soľou, petržlenovou vňaťou a cca 100 g nastrúhaným syrom. Pridáme mäso a spolu to dobre premiešame.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Jablková torta - nepečená
Bryndzové pirohy so smotanovou omáčkou
Zapekané gyros s cestovinami