Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Cuketové rolky

.

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 27.08.18

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 40 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: femina

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Cuketu umyjeme, odrežeme obidva konce a nakrájame ju pozdĺž na tenké plátky. Keďže je to mladá cuketa, nie je potrebné ju nasoliť a nechávať aby zmäkla. Jemne ju osolíme a okoreníme až pred použitím.

  2. Krok 2.

    Mleté mäso si rozmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou, pretlačeným cesnakom, nastrúhaným syrom a samozrejme soľou, čiernym mletým korením a červenou sladkou paprikou. Ak je zmes príliš riadka, môžeme pridať cca 1PL strúhanky.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Makový koláč s citrónovou polevou
Filet na kôprovej omáčke
Kurací plátok na prírodno so šampiňónmi