Cuketové rolky
.
Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku
Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 27.08.18
5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 40 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: femina
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 1 KS Cuketa (mladá cuketa)
- 500 g Mleté mäso
- 100 g Eidam tehla (môže byť aj iný tvrdý syr)
- 3 strúčik Cesnak
- 1 KS Cibuľa
- 1 ČL Soľ
- 1 štipka Čierne korenie mleté
- 1 PL Olej
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Cuketu umyjeme, odrežeme obidva konce a nakrájame ju pozdĺž na tenké plátky. Keďže je to mladá cuketa, nie je potrebné ju nasoliť a nechávať aby zmäkla. Jemne ju osolíme a okoreníme až pred použitím.
-
Krok 2.
Mleté mäso si rozmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou, pretlačeným cesnakom, nastrúhaným syrom a samozrejme soľou, čiernym mletým korením a červenou sladkou paprikou. Ak je zmes príliš riadka, môžeme pridať cca 1PL strúhanky.