Prajeme dobrú chuť :)

Kuracie prsia v krémovom plášti

.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 26.08.18

4.2 / 5 (5 hodnotení)
Príprava: 40 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: femina

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky (na rezne). Osolíme a jemne okoreníme z oboch strán.

  2. Krok 2.

    Do jednej misy dáme len múku. V druhej mise rozšľaháme vajíčka, pridáme k ním pretlačený cesnak, kyslú smotanu, trocha soli a korenia a dobre to rozmiešame.

  3. Krok 3.

    Mäso obalíme z oboch strán v múke a potom v zmesi z vajíčok a kyslej smotany. Vyprážame z oboch strán v rozohriatom oleji. Podávame s prílohou podľa vlastného výberu.



Spagetti Bolognese
Bravčový tokáň na pastiersky spôsob, slovenská ryža
Hovädzia roštenka s kôprovou omáčkou