Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Zapekaná cuketa so zemiakmi a mletým mäsom

.

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 26.08.18

4.5 / 5 (8 hodnotení)
Príprava: 40 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: femina

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Zemiaky si očistíme (pokiaľ sú nové stačí len umyť) a nakrájame na kolieska. Mladú cuketu taktiež umyjeme a nakrájame na kolieska. Spolu zemiaky aj cuketu trocha osolíme a jemne okoreníme čiernym mletým korením.

  2. Krok 2.

    Na panvičke si rozohrejeme olej a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak. Orestujeme do zlata a pridáme mleté mäso. Osolíme, okoreníme a na miernom ohni opražíme cca 10 - 15 minút.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Pečené kačacie prsia, zemiakové suflé, redukcia z červenej kapusty a červeného vína, Hrášková pena
Bravčové kocky na cibuľke s cuketou a cuketové halušky
Hovädzí guláš na rakúsky spôsob