Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Kuracie prsia plnené špenátom

.

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 25.08.18

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 50 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 6
Zdroj: impresjasmaku

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na panvičke si rozpustíme maslo a opražíme na ňom špenát. Chvíľku necháme postať aby sa voda odparila. Pridáme pretlačený cesnak, muškátový oriešok, soľ a čierne korenie podľa chuti. Dobre to premiešame a na koniec pridáme smotanu. Ešte krátko premiešame a odstavíme.

  2. Krok 2.

    Kuracie prsia umyjeme a prerežeme pozdĺž stredom na kapsu aby sa dali naplniť. Do mäska dáme pripravený špenát a na to jeden plátok syra. Kapsu zatvoríme, osolíme a okoreníme.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Orechovo tvarohová roláda
Miešaný zeleninový šalát
Hovädzie klobásky so smotanovými zemiakmi