Prajeme dobrú chuť :)

Bravčové plátky na pive

Pivo mám rád a keď ho vidím v jedle tak to hneď chcem ochutnať tak ako tieto bravčové plátky..

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 17.07.18

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: veselapanvicka.sk

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov od ObnovaStrechy.sk

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Bravčové mäso si narežeme na plátky, naklepeme a osolíme.

  2. Krok 2.

    Do misky dáme horčicu s 2 ks prelisovaného cesnaku. V ďalšej miske zmiešame kečup a sójovú omáčku s pivom. Mrkvu pokrájame na kolieska, taktiež cibuľu a cesnak.

  3. Krok 3.

    Pekáč vymastíme maslom alebo masťou a poukladáme naň cibuľu, cesnak, mrkvu a okoreníme. Bravčové plátky potrieme zmesou horčice. Na koniec zalejem kečupovou zmesou.

  4. Krok 4.

    Mäso dáme piecť do rúry cca na 50 minút pri 180°C. Približne po 20 minútych premiešame. Nepodlievame vodou.

  5. Krok 5.

    Bravčové plátky chutia najlepšie s varenými zemiakmi a prílohou podľa vlastného výberu.



Krkovička s kyslou kapustou a zemiakmi
Zeleninový šalát s kuracím mäsom
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke s cestovinami