Prajeme dobrú chuť :)

Bravčové v paradjkovej omáčke s hubami

Skvelý obed s ktorým sa nikdy nehanbím pohostiť aj návštevu. je to proste pecka :).

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 08.07.18

4.83 / 5 (6 hodnotení)
Príprava: 80 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 5
Zdroj: zcukrempudrem

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso umyjeme a nakrájame na plátky. Ak sú tuhšie tak ich môžeme vyklepať. Do plátov vtrieme soľ a čierne korenie, teraz ich môžeme sprudka opiecť na panvici s kúskom oleja .. len aby sa stiahli. Tie si necháme potom zvlášť na dne zapekanej misy. Vo výpeku osmažíme cibuľu do zlata.

  2. Krok 2.

    Umyte papriky, vyčistíme ich od hniezd, nakrájajte na prúžky, tie poukladáme na mäse v myse.. Huby dôkladne umyjeme, nakrájame na menšie kúsky, tie tiež krátko osmažíme so štipkou soli a vložte do misy na papriku.

  3. Krok 3.

    Omáčky kombinujeme zo zvyšnými ingredienciami.

  4. Krok 4.

    Omáčku rovnomerne rozprestrieme do misy. Tu dávame piecť na 190°C so spodným ohrevom bez ventilátora cca 60 minút. Počas pečenia asi 2x môžete zmes premiešať.



Muffiny
Hovädzí guláš na pive
Medovníky