Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Bravčové v paradjkovej omáčke s hubami

Skvelý obed s ktorým sa nikdy nehanbím pohostiť aj návštevu. je to proste pecka :).

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 08.07.18

4.83 / 5 (6 hodnotení)
Príprava: 80 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 5
Zdroj: zcukrempudrem

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso umyjeme a nakrájame na plátky. Ak sú tuhšie tak ich môžeme vyklepať. Do plátov vtrieme soľ a čierne korenie, teraz ich môžeme sprudka opiecť na panvici s kúskom oleja .. len aby sa stiahli. Tie si necháme potom zvlášť na dne zapekanej misy. Vo výpeku osmažíme cibuľu do zlata.

  2. Krok 2.

    Umyte papriky, vyčistíme ich od hniezd, nakrájajte na prúžky, tie poukladáme na mäse v myse.. Huby dôkladne umyjeme, nakrájame na menšie kúsky, tie tiež krátko osmažíme so štipkou soli a vložte do misy na papriku.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Mätová limonáda
Fazuľová polievka podľa receptu starej mamy
Torta na promócie