Holandský rezeň
.
Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku
Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 27.06.18
4.56 / 5 (9 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 550 g Bravčový bôčik (bez kostí)
- 2 dl Olej (na pečenie)
- 1 dl Mlieko polotučné
- 200 g Eidam tehla
- 2 štipka Čierne korenie mleté
- 1 štipka Muškátový kvet
- 2 KS Vajce slepačie
- 3 hrsť Strúhanka
- 3 hrsť Múka hladká
Trojobal
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Bôčik očistíme a zbavíme kože. Pokiaľ je potrebné odstraníme z bôčiku zbytky kostí a chrupavky. Pripravené mäso nakrájame na kúsky ktoré môžme pomlieť. Bôčik môžme nahradiť aj bravčovým plieckom.
-
Krok 2.
Namleté mäso osolíme, zmiešame s mliekom a zakryjeme fóliou aby do nej nevnikol vzduch a mäso necháme v chladničke uležať.