Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Holandský rezeň

.

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 27.06.18

4.43 / 5 (7 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: theczechguidetocooking.wordpress.com

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Bôčik očistíme a zbavíme kože. Pokiaľ je potrebné odstraníme z bôčiku zbytky kostí a chrupavky. Pripravené mäso nakrájame na kúsky ktoré môžme pomlieť. Bôčik môžme nahradiť aj bravčovým plieckom.

  2. Krok 2.

    Namleté mäso osolíme, zmiešame s mliekom a zakryjeme fóliou aby do nej nevnikol vzduch a mäso necháme v chladničke uležať.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Ovocný energy punč
Chrumkavé hranolky so syrom a slaninkou
Zapekané tortilly