Prajeme dobrú chuť :)

Plnená kuracia roláda

.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 17.06.18

3.67 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: recepty.sk

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Formu na pečenie je ideálne ak použijeme jelení chrbát, a vyložíme papierom na pečenie a rúru si rozohrejeme na 180°C, Kuracie prsia pozdĺžne prezežeme aby sme získali väčšiu plochu. Kuracie prsia z ľahká okoreníme korením. Ďalej si nastrúhame syr, nakrájame klobásu na kolieska alebo na kocky.

  2. Krok 2.

    Formu vyložíme plátkami slaniny, tak aby presahovali cez okraj. Rovnako poukladáme aj kuracie prsia z dôvodu aby sme mohli urobiť roládu. Podľa chuti vyložíme nastrúhaným syrom, hráškom, kukuricou, nakrájanou kapiou, klobásou a všetko zalejeme rozšľahanými vajíčkami. Na koniec osolíme a okoreníme.

  3. Krok 3.

    Potom prehneme presahujúce okraje slaniny a kuracích pŕs tak aby sme roládu uzavreli. Prekyjeme papierom na pečenie a vložíme do predohriatej rúry na cca 1 hodinu.

  4. Krok 4.

    Hotovú roládu môžme nechať vo forme alebo ju vyklopiť keď vychladne.



Bravčové na hrášku s ryžou
Torta na promócie
Kuracie plátky (stehná) so šunkou, údeným syrom a tatarkové zemiaky