Prajeme dobrú chuť :)

Plnená kuracia roláda

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 17.06.18

3.67 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 4
Zdroj: recepty.sk

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Formu na pečenie je ideálne ak použijeme jelení chrbát, a vyložíme papierom na pečenie a rúru si rozohrejeme na 180°C, Kuracie prsia pozdĺžne prezežeme aby sme získali väčšiu plochu. Kuracie prsia z ľahká okoreníme korením. Ďalej si nastrúhame syr, nakrájame klobásu na kolieska alebo na kocky.

  2. Krok 2.

    Formu vyložíme plátkami slaniny, tak aby presahovali cez okraj. Rovnako poukladáme aj kuracie prsia z dôvodu aby sme mohli urobiť roládu. Podľa chuti vyložíme nastrúhaným syrom, hráškom, kukuricou, nakrájanou kapiou, klobásou a všetko zalejeme rozšľahanými vajíčkami. Na koniec osolíme a okoreníme.

  3. Krok 3.

    Potom prehneme presahujúce okraje slaniny a kuracích pŕs tak aby sme roládu uzavreli. Prekyjeme papierom na pečenie a vložíme do predohriatej rúry na cca 1 hodinu.

  4. Krok 4.

    Hotovú roládu môžme nechať vo forme alebo ju vyklopiť keď vychladne.



Hrnčekové muffiny
Šunková nátierka
Cuketový koláč s kokosom - hrnčekový