Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Hovädzí guľáš

.

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 17.06.18

4.22 / 5 (9 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: schaer.com

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Umyté mäso pokrájame na kocky, osolíme a opepríme. Nakrájanú cibuľu osmažíme v hrnci na masti do zlatistá. Potom pridáme mäso a opečieme zo všetkých strán.

  2. Krok 2.

    Prisypeme mletú papriku ostatné korenia, z ľahka orestujeme a hneď podlejeme trochou vody cca 3 dl. ( pozor nech sa vám nespáli paprika). Mäso necháme niekoľko krát vydusiť až na šťavu a znovu podlejeme. Až kým mäso nie je mäkké. Potom ho zalejeme väčším množstvom vody podľa toho koľko chceme guľašu, pridáme prelisovaný cesnak, majoránku a dusíme do tej doby až kým mäso nie je úplne mäkké.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Výborná restovaná zelenina s Paccheri cestovinou a syrom
Švédske morčacie závitky s ryžou
Grilovaná krkovička a opekané zemiaky