Lasagne s mäsom
.
Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku
Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 17.06.18
5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: recepty.sk
Ingrediencie
Základ a omáčka
- 300 g Lazane
- 60 g Maslo
- 1 KS Vaječný žĺtok
- 50 g Múka hladká
- 1 l Mlieko polotučné
- 2 KS Paradajka
- 500 g Mleté mäso
- 1 PL Olej
- 2 KS Cibuľa
- 12 PL Kečup
- 5 strúčik Cesnak
- 2 KS Paprika červená
-   Soľ (podľa chuti)
-   Čierne korenie mleté (podľa chuti)
- 1 ČL Bazalka
- 150 g Eidam tehla
- 100 g Gouda syr udený
- 1 strúčik Cesnak
- 1 KS Vajce slepačie
Náplň 1
Náplň 2
Náplň 3
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
papriky a paradajky umyjeme a nakrájamé na malé kocky. Cibuľu a cesnak tiež nakrájame na drobno. ďalej tvrdý syr eidam nakrájame na väčšie plátky a naopak udený syr nastrúhame na jemno.
-
Krok 2.
Na panvici rozpálime olej a opečieme cibuľku do zlatistá. Potom pridáme mleté mäso a orestujeme ho. Po niekoľkých minútach pridáme kečup, soľ, čierné korenie, bazalku a na drobno nakrájaný cesnak 5 strúčikov.