Prajeme dobrú chuť :)

Bravčové medailóniky s hubami

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 16.06.18

4.67 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 4
Zdroj: gurman.rimava.sk

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Bravčovú panenku nakrájame na medailónky. Mäso osolíme, opepríme a každý kúsok ovinieme slaninou, ktorú zaistíme špailou. Zbytok slaniny nakrájame na pásiky a huby očistíme a nakrájame na kúsky.

  2. Krok 2.

    Na rozpálenom oleji opečieme mäso zo všetkých strán a potom medailónky dáme do pekáča. Pekáč vložíme do rúry a pečieme pri 180°C a necháme piecť cca 15-20 minút.

  3. Krok 3.

    Na výpeku opečime zbytok slaniny s hubami. Opepríme pridáme rascu, soľ a podusíme.

  4. Krok 4.

    Opečené medailónky rozdelíme na porcie na taniere a podávame s hubami. Ako príloha sa hodí ryža alebo zemiaky.



Bebe koláč nepečený
Morčacie v sójovej omáčke
Plnené gazdovské zemiaky