Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Bravčové medailóniky s hubami

.

Kuchár/ka: Deni
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 16.06.18

4.67 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: gurman.rimava.sk

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Bravčovú panenku nakrájame na medailónky. Mäso osolíme, opepríme a každý kúsok ovinieme slaninou, ktorú zaistíme špailou. Zbytok slaniny nakrájame na pásiky a huby očistíme a nakrájame na kúsky.

  2. Krok 2.

    Na rozpálenom oleji opečieme mäso zo všetkých strán a potom medailónky dáme do pekáča. Pekáč vložíme do rúry a pečieme pri 180°C a necháme piecť cca 15-20 minút.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Jablkové rezy s pudingovým krémom
Šuhajdy z bielej čokolády
Maďarský guľáš