Prajeme dobrú chuť :)

Hovädzie v paradajkovéj omáčke

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 16.06.18

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 4
Zdroj: kuchynalidla.sk

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Hovädzie mäso umyjeme a spoločne s kockou bujónu dáme variť do tlakového hrnca niečo málo cez hodinku. Varíme do mäkka.

  2. Krok 2.

    Olúpeme cibuľu, pokrájame na malé kocky a na oleji orestujeme do tmava, nesmieme ju spáliť. Keď je cibuľa už hnedá pridáme pretlak s korením a asi 5 minút za neustáleho miešania varíme. Takto pripravený základ zalejme vývarom z uvareného mäsa.

  3. Krok 3.

    Krémovu paradajkovú omáčku podľa chuti osolíme a môžeme podávať s knedlíkom a na plátky nakrájaným mäsom ktoré sme si uvarili.



Plnené karé, zemiaková kaša
Hrnčekové muffiny
Tradičné bryndzové halušky