Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Hovädzie v paradajkovéj omáčke

.

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 16.06.18

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: kuchynalidla.sk

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Hovädzie mäso umyjeme a spoločne s kockou bujónu dáme variť do tlakového hrnca niečo málo cez hodinku. Varíme do mäkka.

  2. Krok 2.

    Olúpeme cibuľu, pokrájame na malé kocky a na oleji orestujeme do tmava, nesmieme ju spáliť. Keď je cibuľa už hnedá pridáme pretlak s korením a asi 5 minút za neustáleho miešania varíme. Takto pripravený základ zalejme vývarom z uvareného mäsa.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Zapečený bochník
Crinkles
Kuracie nugetky v pivnom cestíčku