Prajeme dobrú chuť :)

Zapekané kuracie prsia s hermelínom a smotanou

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 09.06.18

3.5 / 5 (14 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: mnamrecepty

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov od ObnovaStrechy.sk

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Kuracie prsia naporujeme, osolíme, okoreníme podľa chuti.

  2. Krok 2.

    Plech na pečenie vymastíme bravčovou masťou. Cibuľu nakrájanú na tenké kolieska poukladáme na plech. Na to poukladáme kúsky mäsa a na mäso pásiky hermelínu. Zalejeme smotanou a dáme piecť na 180°C cca 1 hodinu.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Maďarský guľáš
Hovädzie pliecko na horčici s ryžou
Pravý segedínsky guľáš