Prajeme dobrú chuť :)

Zapekané kuracie prsia s hermelínom a smotanou

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 09.06.18

3.53 / 5 (17 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: mnamrecepty

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Kuracie prsia naporujeme, osolíme, okoreníme podľa chuti.

  2. Krok 2.

    Plech na pečenie vymastíme bravčovou masťou. Cibuľu nakrájanú na tenké kolieska poukladáme na plech. Na to poukladáme kúsky mäsa a na mäso pásiky hermelínu. Zalejeme smotanou a dáme piecť na 180°C cca 1 hodinu.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Špagety Carbonára
Losos na masle a smotanové zemiaky
Šunkové fliačky