Prajeme dobrú chuť :)

Tatarský biftek

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 09.06.18

4.75 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: hnonline.sk

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso nožom alebo vidličkou rozmliaždime na čo najjemnejšiu zmes.

  2. Krok 2.

    Pridáme korenie, soľ, vajcia, pretlačený cesnak, kečup, majorán.

  3. Krok 3.

    Z chleba si urobíme hrianky na panvici alebo v hriankovači. Hotové hrianky natriem celým cesnakom.



Výborná Karfiolová polievka
Šunková nátierka
Bravčové karé na prírodno a šampiňónová omáčka