Tatarský biftek
.
Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku
Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 09.06.18
4.75 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: hnonline.sk
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 400 g Hovädzie zadné
- g Chlieb (na hrianky)
- 2 KS Vajce slepačie
- 1 ČL Čierne korenie mleté
- 1 KS Cibuľa
- 1 ČL Soľ
- 3 PL Kečup
-   Cesnak (na hrianky)
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Mäso nožom alebo vidličkou rozmliaždime na čo najjemnejšiu zmes.
-
Krok 2.
Pridáme korenie, soľ, vajcia, pretlačený cesnak, kečup, majorán.