Prajeme dobrú chuť :)

Tatarský biftek

.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 09.06.18

4.75 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: hnonline.sk

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso nožom alebo vidličkou rozmliaždime na čo najjemnejšiu zmes.

  2. Krok 2.

    Pridáme korenie, soľ, vajcia, pretlačený cesnak, kečup, majorán.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Syrové špagety s nivou a cesnakom
Bravčové karé s dubákmi, zemiakové pyré
Bravčové karé na zelenine s tarhoňou