Prajeme dobrú chuť :)

Mexické hovädzie mäso

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 09.06.18

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 35 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: Taste

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    V hrnci si uvaríme hovädzie mäsom.

  2. Krok 2.

    Na panvici opražíme cibuľu a papriky. Postupne pridajte cesnak, mletú papriku, oregáno a rascu. Pridáme paradajkový pretlak a uvarené mäso. podlejte vývarom a povarte 8-10 minút.

  3. Krok 3.

    Pridajte uvarenú ryžu, avokádo, koriander, limetkovú štavu a premiešajte.

  4. Krok 4.

    Podávajte s kyslou smotanou a chodí sa k tomu aj čili omáčka.



Španielske vtáčky
Hrnčekové muffiny
Kuracie na prírodno so syrovo-brokolicovou omáčkou, ryžou a domáce hranolky