Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Mexické hovädzie mäso

.

Kuchár/ka: Deni
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 09.06.18

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 35 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Taste

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    V hrnci si uvaríme hovädzie mäsom.

  2. Krok 2.

    Na panvici opražíme cibuľu a papriky. Postupne pridajte cesnak, mletú papriku, oregáno a rascu. Pridáme paradajkový pretlak a uvarené mäso. podlejte vývarom a povarte 8-10 minút.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kuracie kúsky s brokolicovo-smotanovou omáčkou a domácimi širokými rezancami
Zemiakový šalát bez majonézy
Kurací paprikáš