Prajeme dobrú chuť :)

Taliansko bulharské rizoto

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 03.06.18

4.2 / 5 (5 hodnotení)
Príprava: 50 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 4
Zdroj: Cookpad

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na panvici osmažíme kuracie prsia nakrájané na kocky alebo soté.

  2. Krok 2.

    Keď sú hotové vyberieme ich do druhej misy.

  3. Krok 3.

    Na zvyšnom oleji opražíme cibuľu a cesnak

  4. Krok 4.

    Pridáme bulgur, korenie, paradajkový pretlak a zalejeme vodou.

  5. Krok 5.

    Varíme asi 5 minút na nízkom ohni. Násladne nechajte asi 15 minút vychladnúť aby bulgur oddychol a priajte opečené kuracie prsia, ktoré sme si vybrali do vedľajšej misy. Pridajte celé olivy a premiešajte.

  6. Krok 6.

    Nakoniec posypeme petržlenovou vňaťou.



Znojemský guľáš
Kuracie prsia so šampiňónovou omáčkou s tagliatelle
Zeleninový šalát vhodný aj ako príloha