Maďarský guľáš inak
.
Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku
Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 02.06.18
4.8 / 5 (5 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: Deni
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 30 g Bravčová masť
- 3 KS Cibuľa
- 1 ČL Červená paprika sladká
- 650 g Bravčové pliecko
- 2 KS Paprika biela
- 0.5 ČL Soľ
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Na masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľku. Pridáme kocky mäsa a mletú červenú papriku, soľ a dusíme vo vlastnej šťave. Podľa potreby neustále podlievame vodou.
-
Krok 2.
Keď je mäso polo- mäkké, môžeme pridať pokrájanú papriku a rajčinu. Keď je mäso dostatočne mäkké, dochutíme podľa potreby. Na záver povaríme.