Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Kari kura so syrovou omáčkou

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 02.06.18

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 1
Zdroj: Deni

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Kurecie prsia narežeme na rezne (neklepeme). Pripravíme si marinádu z 5 polievkových lyžíc horčice, 1 PL kečupu, trochu oleja, pár kvapiek sójovej omáčky, čierneho korenia a kari korenia podľa chuti. Mäso marinujeme aspoň 1 deň.

  2. Krok 2.

    Po odležaní mäso vypražíme na panvici, oleja stačí málo lebo olej je už v marináde. Keď je mäso hotové, upražíme vo výpeku nadrobno nakrájanú cibuľu. Keď je cibuľa zlatisto-sklovitá pridáme syr v črievku, ak chceme ušetriť postačí najlacnejšie črievko z Tesca alebo Lidlu, nemusí to byť Bambino ;) Syr necháme trošku roztopiť a dôkladne zmiešame s cibuľou, môžme pridať 1 čajovú lyžičku mlieka alebo vody na zriedenie.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Cuketové rolky
Medovníčky ako od babky
Šampiňónová omáčka