Prajeme dobrú chuť :)

Restovaná kuracia pečeň

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 02.06.18

4.14 / 5 (7 hodnotení)
Príprava: 40 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: Mária Fiľakovská

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na drobno nakrájanú cibuľku spražíme na panvici s kúskom oleja. Medzitým nakrájame pečienku na malé kúsky.

  2. Krok 2.

    Keď je cibuľka opražená do zlata pridávame pečienku.. Pridávam asi 1 PL sladkej papriky, štipku čierneho korenia POZOR ! Soľ vždy až na koniec!

  3. Krok 3.

    Pečienku ja podlievam vodou asi po piatich minútach na strednom ohni. Podlejem ju tak aby bola pečienka tesne pod vodou a dusím za občasného miešania asi 20 minút. Tesne pred koncom pridáme asi 3 štipky soli (každý podľa chuti).

  4. Krok 4.

    Pripravíme si ryžu alebo tarhoňu a podávame - viď obrázok.



Hovädzí guľáš
Hrášková polievka
Vyprážaný syr Niva a zemiaková kaša s restovanou cibuľkou