Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Restovaná kuracia pečeň

.

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 02.06.18

4 / 5 (6 hodnotení)
Príprava: 40 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Mária Fiľakovská

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na drobno nakrájanú cibuľku spražíme na panvici s kúskom oleja. Medzitým nakrájame pečienku na malé kúsky.

  2. Krok 2.

    Keď je cibuľka opražená do zlata pridávame pečienku.. Pridávam asi 1 PL sladkej papriky, štipku čierneho korenia POZOR ! Soľ vždy až na koniec!

  3. Celý postup nájdeš SEM



Zemiakový šalát bez majonézy
Najlepšia domáca sekaná FAVORIT
Kapor na masle