Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Kuracie kari soté s horčicou

.

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 02.06.18

4 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 25 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 3
Zdroj: Peter Lauf

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    1 mierne veľkú cibuľku nadrobno pokrájame a spražíme do zlata. Cca 250 g kuracích pŕs nakrájame na kocky, necháme spražiť s cibuľkou, kým sa mäsko nestiahne a pidáme soľ podľa chuti ( kuracie mäsko som v miske premiešal s kari korením ).

  2. Krok 2.

    Zalejeme smotanou na varenie a po cca 5. minútach som pridal kocku syrokrému ( môžete použiť aj 1/4 črievka bambino ). Syr to krásne zhustí, ak však až príliš, tak to rozrieďte troškou mlieka podľa potreby. Na záver pridáme zhruba 1 PL jemnej horčice.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Mätová limonáda
Pečené kuracie stehná so zeleninou a zemiakmi
Tekvicový prívarok, zemiaky a slaninka