Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Kuracie mäso s ryžou a hranolkami

.

Kuchár/ka: Deni
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 02.06.18

3.92 / 5 (12 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Deni

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na troške oleja si do zlatistá spražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme na kocky nakrájané mäsko a necháme kým sa stiahne. Dáme k tomu zeleninku a necháme dusiť cca 3 minútky a zalejeme mliekom - môžeme použiť aj smotanu, ale ja som ju nemal, tak som dal len mlieko.Keď to začne vrieť pridáme si syr, buď syrokrém, bambíno alebo akýkoľvek tavený syr, ktorý nám naša chladnička ponúka. Podľa chuti osolíme, okoreníme a dochutíme približne dvomi PL plnotučnej horčice.

  2. Krok 2.

    Medzi časom si očistíme zemiaky, nakrájame na hranolky a dáme vypráža do fritézy. Ryžu si uvaríme podľa návodu. Hotové a pripravené jedlo na tanieri môžeme ozdobiť - ja som zvolil kapiu.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Granadir
Nepečený Bingo Koláč
Jánošíkov tanier