Prajeme dobrú chuť :)

Zemiakové placky plnené kuracím mäsom

.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 02.06.18

5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 35 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 3
Zdroj: Peter Lauf

Ingrediencie


Zemiakové placky

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na sucho spražíme múku, následne ju zriedime studenou vodou (2 - 3 PL múkky a cca 2dcl vody). Necháme prevrieť a prelejeme do hrnca s mäsom, kde to ešte dobre premiešame. Tesne pred koncom pridáme na kocky pokrájanú kyslú uhorku.

  2. Krok 2.

    Medzi časom, kým sa nám pečú placky si pripravíme mäsko, ktorým ich budeme plniť

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kuracie kari placky z cukety
Bravčové karé s tarhoňou
Kuracie pečienky na červenom víne