Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Zemiakové placky plnené kuracím mäsom

.

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 02.06.18

5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 35 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 3
Zdroj: Peter Lauf

Ingrediencie


Zemiakové placky

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na sucho spražíme múku, následne ju zriedime studenou vodou (2 - 3 PL múkky a cca 2dcl vody). Necháme prevrieť a prelejeme do hrnca s mäsom, kde to ešte dobre premiešame. Tesne pred koncom pridáme na kocky pokrájanú kyslú uhorku.

  2. Krok 2.

    Medzi časom, kým sa nám pečú placky si pripravíme mäsko, ktorým ich budeme plniť

  3. Celý postup nájdeš SEM



Zeleninová polievka s krupicovými haluškami
Zapečený bochník
Mäsové guľky na švédsky spôsob so zemiakovou kašou