Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Pečené a plnené kura

.

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 02.06.18

4 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 5
Zdroj: Mária Fiľakovská

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na prípravu plnky si najskôr potrebujeme opražiť cibuľu s klobáskou.

  2. Krok 2.

    Rožky som nakrájal na kolieska a vlial studené mlieko. Rukami som zmes poroztláčal, nech rožky mlieko pekne napijú. Nemusíte však použiť mlieko, môže byť aj voda. Na oleji som spražil na drobno nakrájanú cibuľku a v obľube mám aj použiť čo chladničká dá - teda šunkovú salámu na kocky narezanú som tam tiež pridal. Zmes som prehodil do misky s rožkami. Pridávame 1-2 vajcia (ja dávam radšej 2), soľ, čierné korenie, majorán a dôkladne premiešame.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Taliansko bulharské rizoto
Domáci sendvič s perfektnou nátierkou
Kuracie na smotane