Prajeme dobrú chuť :)

Pečené jahňacie rebierka na mede v brusnicovej omáčke

.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 02.06.18

3.67 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 2
Zdroj: Deni

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Rebierka si umyjeme a pripravíme na marinovanie. Zmiešame si ingrediencie, to znamená - pivo alebo víno, olej, med a grilovacie korenie kvalitne rozmiešame a do pripravenej zmesy dáme rebierka. V marináde ich necháme odležať celú noc.

  2. Krok 2.

    Na druhý deň si pripravíme omáčku nasledovným a jednoduchým spôsobom, a to tým, že vo vode rozvaríme džem, pridáme brusnice a dostatočne prevaríme. Odstavíme a servírujeme.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Pečený losos s batatovými hranolkami a pečeným karfiolom
Francúzsky jablkový koláč
Karfiolove placky