Prajeme dobrú chuť :)

Granadiersky pochod s párkom

.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 02.06.18

5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 35 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Deni

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Zemiaky si očistíme, nakrájame na kocky a do mäkka uvaríme v osolenej vode. Medzi tým si v druhom hrnci uvaríme cestoviny (fliačky, vretienka, aké uznáte sami za vhodné).

  2. Krok 2.

    Na panvičke si rozohrejeme olej, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku a nakrájané párky, alebo parkové klobásky. Dobre to opražíme a tesne pred stiahnutím posypeme mletou paprikou. Zamiešame a stiahneme z ohňa aby nám paprika nezhorela.

  3. Krok 3.

    Vo väčšom hrnci alebo miske zmiešame uvarené cestoviny so zemiakmi a pridáme pripravenú cibuľkovo parkovú zmes. Kvalitne rozmiešame, prípadne ešte dosolíme a podávame s kyslou uhorkou.



Šampiňónová dubáková krémová polievka
Vyprážaný syr so zemiakmi
Fašírky na kapuste so zemiakmi