Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Bravčové na čiernom korení

.

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 02.06.18

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 50 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: Deni

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Do hrnca si dáme rozpustiť bravčovú masť alebo rozohrejeme olej. Pridáme nakrájanú cibuľu, ktorú spražíme do zlata. Zatiaľ si nakrájame bravčové mäsko, buď na kocky alebo na rezančeky a dáme k cibuli. Opražíme, kým nebude mať bielu farbu, potom okoreníme čiernym korením, mletou paprikou a osolíme. Mäsko zakryjeme a dusíme vo vlastnej šťave. Potom podľa potreby podlievame a dusíme domäkka.

  2. Krok 2.

    Kým sa mäso dusí, pripravíme si ryžu. Buď varenú alebo dusenú, kto má akú radšej. Ak chceme aj zeleninu do ryže, tak ju tak ju tam nezabudnite pred dusením pridať.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Škoricový veniec
Kopčekový múčnik
Tlačenka na sladko