Prajeme dobrú chuť :)

Kuracie medailónky

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 01.06.18

5 / 5 (7 hodnotení)
Príprava: 50 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 4
Zdroj: Deni

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Umyté a očistené kuracie prsia si nakrájame na menšie plátky. Jemne ich osolíme, okoreníme a trocha posypeme sušeným cesnakom.

  2. Krok 2.

    Pripravíme si cestíčko a to tak, že do väčšej misky si na hrubšej strane stúhadla nastrúhame syr. Pridáme hladkú múku, smotanu, vajíčko a štipku soli. Dobre to celé rozmiešame. Syr a vajíčko nám hmotu krásne spojí, takže pripravené mäsko môžeme obaľovať v cestíčku. Hneď po obalení ho vkladáme do rozohriateho oleja, kde ho vypražáme z oboch strán.

  3. Krok 3.

    Podávame so zemiakmi - varené, pečené, na aké máte chuť, plus tatárska omáčka, nejaký dresing alebo kľudne aj zeleninkový šalát.



Bravčové plátky na pive
Minútková krkovička s restovanou fazuľkou so slaninou
Žemľová knedľa