Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Švédske mäsové guľky

.

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 01.06.18

4 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 50 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: Deni

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Ingrediencie na mäsové guľky spolu dobre zmiešame, vypracujeme a urobíme malé guľôčky ako orech. Opečieme na oleji, ja som dala aj kúsok masla, nezhorí keď je s olejom a lepšie chutia.

  2. Krok 2.

    Medzí tým si pripravíme omáčku. Prevaríme šľahačku, vývar, osolíme, okoreníme, pridáme šťavu z citróna a zahustíme solamylom.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Šalát s grilovaným oštiepkom
Kuracia balotinka so zemiakovo-zazvorovým krémom, omáčka Red curry, grilovaná špargľa
Perníkový koláč ala MIMI