Prajeme dobrú chuť :)

Škvarkové pagáče

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 31.05.18

4.88 / 5 (16 hodnotení)
Príprava: 50 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 7
Zdroj: radvarim.sk

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Do misky preosejeme múku. V strede si urobíme jamku, do ktorej vylejeme trocha vlažného mlieka. Pridáme cukor, rozdrobíme droždie a jemne vidličkou rozmiešame. Zakryjeme a necháme vykysnúť kvások.

  2. Krok 2.

    Neskôr, keď už máme kvások urobený, pridáme 1 vajce, soľ, zvyšné vlažné mlieko, roztopený a mierne vychladnutý palmarín a cesto miesime, kým ho nemáme pekne vypracované. Poprášime múkou, zakryjeme a necháme vykysnúť.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Gazdovské zemiačiky
Bravčové srdce na slaninke a tmavom pive
Krtková torta