Prajeme dobrú chuť :)

Škvarkové pagáče

.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 31.05.18

4.92 / 5 (13 hodnotení)
Príprava: 50 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 7
Zdroj: radvarim.sk

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o 100€

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Do misky preosejeme múku. V strede si urobíme jamku, do ktorej vylejeme trocha vlažného mlieka. Pridáme cukor, rozdrobíme droždie a jemne vidličkou rozmiešame. Zakryjeme a necháme vykysnúť kvások.

  2. Krok 2.

    Neskôr, keď už máme kvások urobený, pridáme 1 vajce, soľ, zvyšné vlažné mlieko, roztopený a mierne vychladnutý palmarín a cesto miesime, kým ho nemáme pekne vypracované. Poprášime múkou, zakryjeme a necháme vykysnúť.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Zapečené kuracie prsia so syrom a zemiakmi
Hovädzí vývar, krupicové noky
Pečené bravčové karé na cesnaku, maslové zemiaky, dusená kapusta