Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Kuracie ragú s hráškom

.

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 31.05.18

4.5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: Deni

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na rozohriatej masti alebo na oleji oprážime na drobno nakrájanú cibuľku. Pridáme na kocky nakrájané kuracie prsia a z prudka opražíme. Osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a pár minút zakryté podusíme

  2. Krok 2.

    Neskôr pridáme prelisovaný cesnak, pár kvapiek sójovej omáčky, horčicu, trocha kečupu a hrášok. Prilejeme viac vody, podľa potreby ešte osolíme a okoreníme. Pred koncom zahustíme solamylom, ktorý sme si rozmiešali v cca 2 dl vody. Pridáme majorán,, dobre prevaríme a podávame s ryžou alebo cestovinami.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Dusená pečeň na slanine a cibuli
Bravčový tokáň na pastiersky spôsob, slovenská ryža
Syrová polievka s brokolicou a šampiňónmi