Prajeme dobrú chuť :)

Kuracie prsia s broskyňou

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 31.05.18

3.8 / 5 (5 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 2
Zdroj: Deni

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Kuracie prsia, umyjeme, odblaníme, nakrájame na rezne a jemne rozklepeme. Osolíme, okoreníme a posypeme trocha sušeného cesnaku. Na panvičke si rozohrejeme olej a rezne z prudka opražíme z oboch strán. Vo výpeku si pražíme nakrájanú cibuľku.

  2. Krok 2.

    Plech alebo zapekacie sklo jemne vymastíme olejom a vložíme doň opečené rezne. Na mäsko dáme broskyňu, naň plátok šunky a na vrch plátok syra. Celé to polejeme výpekom s opraženou cibuľkou a dávame do vyhriatej rúry. Môžeme podliať aj trocha vody alebo vývaru aby sme mali šťavu na poliatie.

  3. Krok 3.

    Pečieme cca 20 minút na 180°C. Podávame s ryžou, hranolkami a k tomu zvyšný kompót alebo zeleninu.



Jahodové rezy so smotanovým krémom
Hamburger z mletého mäsa
Bravčové Karé na prírodno s hráškovou ryžou