Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Bravčový plátok na šampiňónoch s ryžou

Ahojte nas dnes bravcovy platok na sampinonoch a ryza :).

Kuchár/ka: Vierka Dánaiová
Vhodné na : Slovenská
Recept pridaný: 22.09.21

5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 5
Zdroj: Vierka Dánaiová

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso osoliť okoreniť zprudka orestovať na oleji, až je orestované mäso vyberiem ba bok na tanier alebo do misky.

  2. Krok 2.

    Pridám nakrájanú cibuľu, orestujem do zlatova pridám čierné mleté korenie, bobkový list, červenú papriku, nove korenie, celé korenie, čubricu, paradajkový pretlak... Zarestujem a mäso vrátim naspäť do cibuľového základu.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Hustá gulášová polievka z mletého mäsa a s haluškami
Bravčové kocky na hrášku s tarhoňou
Buřtguláš s domácim chlebom