Hovädzí guľáš s gratínovanými zemiakmi
.
Kuchár/ka: Dominika Huszáriková
Kuchyňa : rakúska
Recept pridaný: 07.08.21
5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 240 minút
Náročnosť: Expert
Porcie: 8
Zdroj: Dominika Huszarikova
Ingrediencie
Hovädzí Guľáš
- 1 Kg Hovädzie mäso
- 500 ml Hovädzí vývar
- Čierne korenie
- Soľ
- 2 KS Cibuľa
- Olej
- 2 PL Múka hladká
- 1 Kg Zemiaky
- 300 ml Smotana na varenie
- 300 g Syr (strúhaný)
- Soľ
- 4 KS Vajce
Gratinovane zemiaky
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Hovädzí guľáš pripravíme takto: Cibuľu ošúpeme a nakrájame na menšie kúsky.
-
Krok 2.
Hovädzie mäso umyjeme, nakrájame na väčšie kocky. V hrnci si rozpálime olej a opražíme cibuľu do zlatista.