Prajeme dobrú chuť :)

Segedínsky guláš

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Lenka Sivakova
Kuchyňa : slovenská
Recept pridaný: 27.07.21

5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 4
Zdroj: Lenka Siváková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na segedínsky guláš som použila bravčové stehno, ktoré som umyla a nakrájala.

  2. Krok 2.

    Veľkú nakrájanú cibuľu speníme na oleji a zatiahneme. Pridáme 3 strúčiky cesnaku, soľ, mleté korenie, rascu, bobkový list a červenú mletú papriku.

  3. Krok 3.

    Pridáme kyslú kapustu a zalejeme vodou po vrch kapusty. Varíme do mäkka.

  4. Krok 4.

    Nakoniec pridáme sladkú smotanu a kto chce tak zahustíme s hladkou múkou. Necháme prevrieť a hotovo. Podávame s domácou parenou knedľou. Dobrú chuť!



Perníkové rezy
Indický puding
Syrovo smotanové cestoviny so šunkou