Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Segedínsky guláš

.

Kuchár/ka: Lenka Sivakova
Vhodné na : slovenská
Recept pridaný: 27.07.21

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: Lenka Siváková

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na segedínsky guláš som použila bravčové stehno, ktoré som umyla a nakrájala.

  2. Krok 2.

    Veľkú nakrájanú cibuľu speníme na oleji a zatiahneme. Pridáme 3 strúčiky cesnaku, soľ, mleté korenie, rascu, bobkový list a červenú mletú papriku.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Syrovo-šunková roláda
Koláč Slzy Anjela ako od babičky
Strieborný losos a Batatové pyré