Prajeme dobrú chuť :)

Krkovička s kyslou kapustou, pečené zemiaky

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Lenka Sivakova
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 21.06.21

3.33 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 250 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 6
Zdroj: Lenka Siváková

Ingrediencie


Potrebujeme: Mäso

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Krkovičku si pripravíme takto: Mäso umyjeme, nakrájame na plátky, potrieme olejom. Pridáme korenie, soľ a rascu.

  2. Krok 2.

    Na pol plechu dáme kyslú kapustu a na to mäso. Na druhú polku plechu dáme zemiaky.

  3. Krok 3.

    Zemiaky si pripravíme takto : Zemiaky umyjeme, pokrájame so šupkou na kúsky a pofrkáme olejom.

  4. Krok 4.

    Osolíme ich a okoreníme. Všetko pečieme 200 minút na 190°C s ofukom. Dobrú chuť!



Zeleninovo-kurací špíz so zemiakmi
Grécka polievka
Tekvicovo mrkvová polievka