Prajeme dobrú chuť :)

Krkovička s kyslou kapustou, pečené zemiaky

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Lenka Sivakova
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 21.06.21

3.33 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 250 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 6
Zdroj: Lenka Siváková

Ingrediencie


Potrebujeme: Mäso

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Krkovičku si pripravíme takto: Mäso umyjeme, nakrájame na plátky, potrieme olejom. Pridáme korenie, soľ a rascu.

  2. Krok 2.

    Na pol plechu dáme kyslú kapustu a na to mäso. Na druhú polku plechu dáme zemiaky.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Medovníky
Pečená kačka
Hovädzia roštenka s jasmínovou ryžou a červená quinoa