Krkovička s kyslou kapustou, pečené zemiaky
.
Kuchár/ka: Lenka Sivakova
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 21.06.21
3.33 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 250 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 6
Zdroj: Lenka Siváková
Ingrediencie
Potrebujeme: Mäso
- 1 Kg Bravčová krkovička
- Olej (podľa potreby)
- Korenie (podľa chuti)
- Soľ (podľa chuti)
- Rasca (podľa chuti)
- 500 g Zemiaky
- Olej (podľa potreby)
- Soľ (podľa chuti)
- Rasca (podľa chuti)
Pečené zemiaky :
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Krkovičku si pripravíme takto: Mäso umyjeme, nakrájame na plátky, potrieme olejom. Pridáme korenie, soľ a rascu.
-
Krok 2.
Na pol plechu dáme kyslú kapustu a na to mäso. Na druhú polku plechu dáme zemiaky.