Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Krkovička s kyslou kapustou, pečené zemiaky

.

Kuchár/ka: Lenka Sivakova
Vhodné na : Slovenská
Recept pridaný: 21.06.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 250 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 6
Zdroj: Lenka Siváková

Ingrediencie

Potrebujeme: Mäso

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Krkovičku si pripravíme takto: Mäso umyjeme, nakrájame na plátky, potrieme olejom. Pridáme korenie, soľ a rascu.

  2. Krok 2.

    Na pol plechu dáme kyslú kapustu a na to mäso. Na druhú polku plechu dáme zemiaky.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Pečený bôčik s dusenou mrkvou
Mini langoše
Kuracia balotinka so zemiakovo-zazvorovým krémom, omáčka Red curry, grilovaná špargľa