Prajeme dobrú chuť :)

Kuracie rezne na prírodno s hubovou omáčkou

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 30.05.18

4.56 / 5 (25 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov od ObnovaStrechy.sk

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Kuracie prsia si narežeme na rezne. Jemne ich osolíme, okoreníme mletým čiernym okorením a štipkou sušeného cesnaku. Na rozohriatom oleji v panvičke ich z prudka opečieme z oboch strán. Takto opečené ich na chvíľu ešte vložíme späť do panvičky, trocha podlejeme vodou a ešte asi 15 minút dusíme. Mäkké rezníky vyberieme na tanier do výpeku dáme hladkú múku, z ktorej si urobíme zápražku. Tú zalejeme hubovou polievkou alebo rozpusteným bujónom a necháme zovrieť.

  2. Krok 2.

    Na druhej panvičke si na oleji opražíme nakrájanú cibuľu, do ktorej dáme scedené šampióny a spolu krátko opražíme. Na miesto šampiónov si kľudne môžete zvoliť iné huby alebo hríby, podľa vlastného výberu.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kapustnica s domácou klobásou
Cuketový nákyp so syrom
Dusená pečeň na slanine a cibuli