Prajeme dobrú chuť :)

Bravčový tokáň na pastiersky spôsob, slovenská ryža

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Štefan Halàsz
Kuchyňa : Maďarská
Recept pridaný: 11.06.21

4.67 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 4
Zdroj: Štefan Halász

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na kocky nakrájanú slaninu s pikantnou klobásou som opražil na bravčovej masti.

  2. Krok 2.

    Pridal som nakrájanú cibuľu, cesnak a zrestoval na rezance nakrájané bravčové stehno.

  3. Krok 3.

    Jemne osolil a okorenil, pridal bobkový list a tiež zrestoval, aby mäso natiahlo chuť.

  4. Krok 4.

    Pridal som horčicu, paradajkový pretlak, sójovú omáčku a podlial vývarom.

  5. Krok 5.

    Nechal som dusiť do mäkka. Pred koncom som pridal najemno nakrájané kyslé uhorky a zjemnil som smotanou.



Kuracie prsia na kocky v smotanovo-kari omáčke s mrkvou a cestovinami
Hrnčekové muffiny
Zapekané gyros s cestovinami